Ny stor ordre til Vestas

Det går stærkt for Vestas i disse dage, som netop har modtaget en ordre på 107 MW fra Australien. Den tredje ordre på to dage.
Foto: Vestas. V90-møller
Foto: Vestas. V90-møller

Ordrebogen i Vestas svulmer voldsomt i disse dage.

Vindmølleproducenten har netop annonceret modtagelsen af en endeligt bekræftet ordre fra australske Taralga Wind Farm Nominees, der har købt vindmøller for i alt 107 MW.

Det er Vestas' tredje ordre på bare to dage. I går købte et svensk selskab 99 MW, og tidligere i dag annoncerede Vestas, at et salg af 29 vindmøller til Filippinerne endelig var gået igennem. Det bringer selskabets samlede ordrehøst i 2013 op på 1.939 MW.

Dagens salg til Australien har en anslået værdi på godt 800 mio. kr. Kombineret med salgene tidligere i dag og i går løber der godt to mia. kr. ind i Vestas' pengekasse.

Vestas sælger 29 vindmøller til Filippinerne

Svenskere bestiller 33 Vestas-møller 

Den australske ordre består af en kombination af tre forskellige Vestas-møller - V90-2.0 MW, V100-1.8 MW and V90-3.0 MW - som skal leveres i andet halvår af i år.

Med ordren følger en femårig servicekontrakt.

Vestas oplyser, at selskabet med ordren har rundet 1.832 MW fra 1. januar 2013. Det er positivt set i lyset af, at første kvartal, som traditionelt er magert, endte på beskedne 644 MW.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også