EnergiWatch

Suzlon stiger efter nye skriverier om canadisk interesse

Suzlon Energy kan være på vej til at blive opkøbt af canadiske Brookfield.

Foto: Mogens Flindt

Canadiske Brookfield planlægger et bud på aktiemajoriteten i gældstyngede Suzlon Energy ifølge kilder med indblik i sagen.

Det skriver Bloomberg News.

Toronto-baserede Brookfield arbejder ifølge Bloombergs kilder med en finansiel rådgiver på en due diligence-rapport på den indiske vindmølleproducent. De anonyme kilder tilføjer, at Brookfield planlægger at købe nye aktier udstedt af Suzlon for derefter at købe aktier fra eksisterende aktionærer under et åbent tilbud.

Som en del af købstilbuddet er det canadiske selskab i gang med forhandlinger med Suzlons kreditorer om at restrukturere udestående lån for mere end 110 mia. rupees, svarende til 1,6 mia. dollar.

Tilbage i juni var der historier i markedet om, at Suzlon Energy havde tilbudt at sælge aktiemajoriteten til netop canadiske Brookfield.

Det har tidligere været fremme i medierne, at Vestas angiveligt har været i forhandlinger om at købe en kontrollerende aktiepost i den indiske rival, men 3. juni udløb perioden for et tilbud, som den danske vindgigant eventuelt skulle have lagt.

Den primære årsag til, at parterne ikke kunne nå til enighed, var, at de havde forskellige syn på værdiansættelsen, skrev mediet CNBC-TV18 med henvisning til anonyme kilder med indblik i sagen.

Suzlon Energy-aktien stiger onsdag 2,1 pct.

Medie: Suzlon har fundet alternativ til Vestas

Suzlon-aktie stiger med 24 procent

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere