EnergiWatch

Nordex: Nu er vi i top fire

Mølleproducenten regner med højere marginer på sine nye møller, men forventer samme salgspriser i et år, hvor tyskerne trods forventning om uhørt aktivitet mod slutningen ikke vil opbygge sine lagre.

Foto: Nordex

Ordreindtaget på godt 3,6 GW spillede den helt store hovedrolle, da Nordex tirsdag præsenterede sit årsregnskab for 2018. Med røde tal på bundlinjen og en omsætning, der faldt med en femtedel, er den vinkling meget forståelig. Men selv om det selvfølgelig også altid handler om at se fremad, så kunne mølleproducenten dog allerede nu godt svinge sig op til optimisme.

"Husker I, da vi for to år siden indviede jer i vores plan, hvor vi havde ambitionen om at blive en top fire-spiller? Jeg mener, at det at være af en vis størrelse og være global er en forudsætning for at blive anset som en bæredygtig leverandør blandt kunderne. Og jeg mener, at vi har opnået det," fastslog adm. direktør Jose Luis Blanco i sin præsentation af regnskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs