EnergiWatch

Arcon-Sunmark har stadig udenlandske udfordringer

Solvarmeproducenten Arcon-Sunmark leverer igen røde tal på bundlinjen, selv om omsætningen er mere end fordoblet fra 2017 til 2018. De udenlandske markeder er endnu ikke modne, siger adm. direktør Thomas Karst.

Foto: Arcon-Sunmark

Arcon-Sunmark, der er ejet af VKR Holding, præsenterede mandag et årsregnskab, som viste et minus på bundlinjen med 59 mio. kr. I 2017 lød underskuddet på 74 mio. kr.

Det er lykkedes den danske producent af termisk solenergi at omsætte for over dobbelt så meget som i 2017: Salget steg fra 98 mio. kr. til 207 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs