EnergiWatch

Nordex sælger flere møller – går stærkt tilbage i indtjening

Den tyske vindmølleproducent Nordex lider under et svagt europæisk marked og forventer indtjening for året som helhed i den lave ende af tidligere udmeldinger. Men stærkt salg peger i den rigtige retning, lyder det fra koncernchef. (Opdateret)

Foto: Nordex

Det er fortsat sløve tider på det europæiske marked for vindmøller for tyske Nordex. Det står klart, efter selskabet her til morgen kunne præsentere regnskab for 3. kvartal.

Selskabet har i årets første ni måneder således opnået et salg på 1,8 mia. euro, hvilket er knapt en halv milliard euro mindre end i samme periode året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs