EnergiWatch

Vestas udvider aftale med kinesere

Kinesisk underleverandør planlægger at følge med Vestas rundt i verden efter at have indgået global aftale om indmad til møllevinger.

Kinesiske Guangwei Composites har tilsyneladende en særlig plads i Vestas' hjerte. I juni blev selskabet, der blandt andet producerer bærende kulfiberelementer til vindmøllevinger, således udvalgt blandt mølleproducentens mange leverandører som den bedste støtte til profitabel vækst i 2018. Komplet med cermoni, diplom og det hele.

Nu følges der op med en udvidelse af det samarbejde, der begyndte i 2016. De to parter har således underskrevet et aftalememorandum (MoU) om et dybere samvirke om såvel udvikling som anvendelse af underleverandørens kulfiberbaserede vingebjælker og relaterede kompositmaterialer. I Kina såvel som i resten af verden, hvor Guangwei erklærer at ville følge i Vestas' globaliseringsfodspor og åbne egne fabrikker i andre lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs