EnergiWatch

Solcelleejere: "Vi blev lovet noget helt andet"

Erik og Kirsten Bugge gik ombord i solceller i 2012. De kalder det galimatias, at Folketinget med energiministeren i front nu løber fra, hvad de ser som håndfaste løfter.

Foto: JOACHIM CLAUSHØJ BINDSLEV

Solen brager ned over det trimmede sommerhus, hvor solcelleanlægget kæmper på livet løs med at veksle varme solstråler til grøn strøm.

"Vi fik anlægget op i efteråret 2012," fortæller Erik Bugge, der sammen med sin hustru Kirsten nyder sommeren i huset, der ligger ved Gjerrild Nordstrand nord for Grenå kun 100 meter fra stranden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs