EnergiWatch

Alternativets energiudspil skal give "god energi"

I alt er partiet klar med mere end 50 forslag i sit energiudspil til det kommende energiforlig. Udspillets overordnede punkt er, at Danmark skal være fossilfrit i 2035, men rummer forslag som at genindføre PSO'en og stoppe salget af nye fossilbiler i 2025.

Foto: PR Eno Energy

Danmark skal skrue op for sit ambitionsniveau, hvis det står til Alternativet. Partiet er klar med sit energiudspil, der har fået navnet "god energi". Udspillet rummer i alt 54 forslag.

Forslagene spænder fra alt til mere vind, bølgeenergi, sol, biogas og brint til, at alle indenrigsflyvninger i 2040 er eldrevne og et stop for salg af nye fossilbiler i 2025. Partiet vil også have genindføre PSO'en.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs