EnergiWatch

Lille olie-rekyl efter mandagens prisfald

Oliepriserne stiger en anelse tirsdag morgen.

Foto: Dario Lopez, AP

Stigningen ses mest som et rekyl på mandagens prisfald, der sendte den europæiske referenceolie under 100 dollar per tønde for første gang i et år.

Olien krydser psykologisk grænse

Der er ikke vigtige nøgletal på dagsordenen tirsdag fra hverken Asien eller USA, og markedet afventer nu lagerdataene fra American Petroleum Institute i dag og Department og Energy onsdag.

"Vi får nye lagerdata at tage hensyn til - de har vist temmelig gode tendenser på det seneste. Udeblivelse af eventuelle geopolitiske begivenheder betyder, at olieprisen bare kører derudaf," siger råvareanalytiker David Lennox fra Fat Prophets i Sydney til Bloomberg News.

En tønde af den europæiske referenceolie, Brent, koster tirsdag morgen 100,25 dollar per tønde mod 99,60 dollar mandag eftermiddag.

Den amerikanske referenceolie, West Texas Intermediate, koster samtidig 93,15 dollar mod 91,90 dollar per tønde mandag eftermiddag.

Kæmpe udgifter truer Mærsk i Angola

Fra guldkalv til sort får

Mere fra EnergiWatch

EnergiWatch er tilbage på fredag

I anledning af Kristi himmelfart holder EnergiWatch lukket i morgen, torsdag den 26. maj. Vi er tilbage med to nyhedsbreve og dugfriske nyheder fra energibranchen allerede på fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs