EnergiWatch

Store eksplosioner på gasværk i USA

I hvert fald to er hårdt tilskadekommende og mindst 10 savnes stadig efter gaseksplosion i den amerikanske stat Florida.

Flere medier melder om store eksplosioner på et gasværk i Tavares i Lake County nær byen Orlando i staten Florida.

Eksplosionerne begyndte omkring kl 23 lokal tid, hvor 24 arbejdere var på aftenvagt. I hvert fald to er hårdt tilskadekommende og mindst 10 savnes stadig, oplyser myndighederne til amerikanske medier.

Ifølge NBC er eksplosionerne så kraftige, at de kan mærkes mere end seks mil væk fra gasværket, der ejes af Blue Rhino, som er et datterselskab til Ferrellgas Partners, som er en af de største gasdistributører i USA.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs