Sponsorglade Trefor fusionerer sit cykelhold

Energiselskabet Trefor, der blandt andet sponsorerer både fodbold-, håndbold og sejlsport, har fusioneret sit cykelhold med Blue Water Cycling.

Et nyt dansk cykehold har set dagens lys.

Energiselskabet Trefors cykelhold, Team Trefor, fusionerer med Blue Water Cycling.

Det sker ifølge en meddelelse for at "skabe endnu bedre rammer for talentudviklingen i dansk cykelsport."

Holdet får navnet Team Trefor - Blue Water og forventes at spille en rolle i næste sæsons cykelløb både i Danmark og i udlandet, skriver Trefor, der også i andre sammenhænge er aktive på  sponsorsiden.

Kolding-selskabet sponsorer håndboldholdet KIF Kolding København og har fået navneretten til Kolding-hallerne, der har fået navnet Trefor Arena. Det vækkede sidste år opsigt, at Trefor afskedigede 70 ansatte i sin entrepriseforretning, næsten samtidig med at selskabet indgik et seksårigt storsponsorat med håndboldklubben.

TREFOR-chef: Vi overgår egne forventninger

Trefor med overskud i første halvår

Ved den lejlighed begrundede direktør Knud Steen Larsen sponsoratet med, at det kan blive en god investering på sigt, fordi det giver en mere markant profilering.

Odense Boldklub, der er i landets bedste fodboldrække, har ligeledes Trefor-kroner i ryggen og spiller hjemmekampene på Trefor Park i Odense.

Også Vejle Boldklub Kolding støtter Trefor.

"Vi har valgt at støtte Vejle Boldklub Kolding i at nå Superligaen igen. Vi tror på at hvis vi arbejder sammen mod et fælles mål, så står vi stærkere," skriver Trefor på sin hjemmeside.

Også FC Fredericia, Det danske Musicalakademi i Fredericia, Fredericia Teater, Middelfart Volleyball Klub og Trefor Match Racing, et sejlsportshold, støttes med Trefor-kroner.

"HÆSLIG KUNDESERVICE": Forbrugere skoser store energiselskaber

Dårlige anmeldelser skræmmer elkunder væk 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også