EnergiWatch

Fauna Energi risikerer endnu en politisag

Det tidligere Norström kan få endnu en sag fra Forbrugerombudsmanden efter afgørelse i Sø- og Handelsretten.

Foto: Thomas Borberg

Det efterhånden ret så omtalte elselskab Fauna Energi, der tidligere gik under navnet Norström, er allerede blevet politianmeldt to gange af Forbrugerombudsmanden, men nye oplysninger fra en afgørelse i Sø- og Handelsretten, kan nu sende endnu en politisag mod Fauna Energi. Det skriver Børsen.

Den offentlige myndighed har indtil nu ikke kunnet få svar på, om Fauna Energi har samarbejdet med telemarketingfirmaet Salesgroup, der tidligere har været involveret i sager om mulig vildledning, og som myndigheden også før har politianmeldt.

"Vi har læst Sø- og Handelsrettens kendelse med interesse, og den vil indgå i vores vurdering af, om der er grundlag for yderligere politianmeldelser i sagen om Fauna Energis telefonsalg," skriver forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen i et svar til Børsen.

Selskabet gik tidligere under navnet Norström.

Norström er tidligere blevet anklaget for blandt andet at bryde markedsføringsloven ved at ringe til folk på den såkaldte Robinson-liste, mens forbrugerne også bliver vildledt, da de f.eks. får oplyst, at deres nuværende elselskab er gået konkurs eller er blevet opkøbt.

Fauna Energi får forbud mod at lyve om Velkommen

Forbrugerombudsmanden vil sætte hårdere ind over for elsektoren

Forbrugerombudsmanden politianmelder energiselskab igen

Norlys politianmelder konkurrent for bedrageri og vildledning

Nyt elselskab sætter klagerekord 

Mere fra EnergiWatch

True Energy henter ny marketingchef

Med ansættelsen af Nina Kirstine Toft-Nielsen vil det danske energiselskab øge interaktioner med brugere og influencere på de sociale medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs