EnergiWatch

Forbrugerombudsmanden politianmelder energiselskab igen

Norström, nu Fauna Energi, er blevet politianmeldt af Forbrugerombudsmanden for at vildlede på Trustpilot. Det er anden gang i denne uge, at Fauna Energi politianmeldes.

Fauna Energi, tidligere Norström, anses af de etablerede energiselskaber som noget af en sten i skoen på grund af, hvad selskaber som Ewii og Norlys mener er ulovlige salgsmetoder. | Foto: Finn Frandsen

Det er blot to uger siden, at Norström ændrede navn til Fauna Energi, men energiselskabet er allerede blevet politianmeldt to gange siden navneskiftet.

I går anmeldte energikoncernen Norlys Fauna Energi for en række forhold, og nu gør Forbrugerombudsmanden det samme. Det skriver ombudsmanden i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs