EnergiWatch

Nu er regningen for kuldsejlet geotermiprojekt gjort op

Afgørelse fra Forsyningstilsynet sender langt størstedelen af regningen fra skandaliseret projekt til fjernvarmeforbrugerne. Vigtig at være risikoen bevidst i store investeringer, siger tilsynets direktør Carsten Smidt.

Foto: Viborg geotermi

148,4 mio. kroner. Det lyder den endelige regning på til fjernvarmeforbrugerne i Viborg efter det kuldsejlede og skandaliserede geotermiprojekt i den lille by Kvols, der siden det blev stoppet af byrådet tilbage i 2012 på grund af de vildt voksende omkostninger har været genstand for et hav af tvister, voldgifter og retssager, under det langvarige forløb.

Nu har den offentlige forbrugervagthund, Forsyningstilsynet, truffet sin endelige afgørelse i sagen. Den sender langt af hovedparten af regningen videre til fjernvarmeforbrugerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs