EnergiWatch

Norsk elhandelskæmpe jagter erhvervskunder i flere lande

Agder Energi, Norges største elhandelsselskab for erhvervskunder, samler opkøbte selskaber i Tyskland og Sverige i ny forretningsenhed for at ekspandere i flere europæiske lande.

Det norske energiselskab Agder Energi stiler mod at blive en markant sælger af el til virksomheder i en række europæiske lande efter flere opkøb i Tyskland og Sverige. Det skriver Dagens Næringsliv.

Agder Energi, der i dag er Norges største ellsælger til erhvervskunder gennem datterselskabet Los Energy, slår ifølge Dagens Næringsliv fire opkøbte udenlandske elhandelsselskaber sammen med Los Energy under navnet Entelios.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs