Rambøll i offensiven i Nordamerika

Et spydspidsprojekt med fjernvarme i Canada skal åbne det nordamerikanske marked op for Rambøll. Nu åbner selskabet et nyt kontor ved Toronto.
Foto: Rambøll
Foto: Rambøll

Danske Rambøll satser på at blive en central del af energirådgivningen i Nordamerika, og derfor åbner man nu et kontor i den canadiske by Guelph, der ligger vest for Toronto.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Rambøll er i forvejen i fuld gang med at rådgive myndigheder og virksomheder i forbindelse med udrulningen af et fjernvarmenet i byen, som bliver det første projekt af sin art i landet.

"Vi oplever en stigende interesse fra Amerika og Canada i ekspertviden fra skandinaviske lande og særligt i Rambølls omfattende praktiske erfaring med fjernvarmesystemer og disses planlægning, implementering, drift og vedligehold med fokus på ydeevne og omkostningseffektivitet," lyder det fra Rambølls Pernille Overbye, som står i spidsen for det nordamerikanske kontor, i meddelelsen.

Borgmester i Guelph, Karen Farbridge, byder også Rambøll velkommen på det canadiske marked.

"Vi vil gerne være porten til det endnu uudnyttede nordamerikanske marked for fjernvarme, og Rambølls nye kontor her i byen er et vigtigt skridt i den retning. Det understreger, at Guelphs fjernvarmeinitiativ ikke kun er en smart energistrategi, men også en smart og effektiv udviklingsstrategi," siger hun.

Rambøll har i forvejen to kontorer i regionen. Et i Houston og et i Portland.

Rambøll Olie & Gas finder chef til Aberdeen-satsning

Her er Rambølls russiske scenarier

Rambøll trækker i land i Norge

Rambøll og Semco vinder fem-årig kontrakt med Hess

Maersk Oil åbner vigtigt marked for Rambøll 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også