EnergiWatch

Rambøll i offensiven i Nordamerika

Et spydspidsprojekt med fjernvarme i Canada skal åbne det nordamerikanske marked op for Rambøll. Nu åbner selskabet et nyt kontor ved Toronto.

Foto: Rambøll

Danske Rambøll satser på at blive en central del af energirådgivningen i Nordamerika, og derfor åbner man nu et kontor i den canadiske by Guelph, der ligger vest for Toronto.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Rambøll er i forvejen i fuld gang med at rådgive myndigheder og virksomheder i forbindelse med udrulningen af et fjernvarmenet i byen, som bliver det første projekt af sin art i landet.

"Vi oplever en stigende interesse fra Amerika og Canada i ekspertviden fra skandinaviske lande og særligt i Rambølls omfattende praktiske erfaring med fjernvarmesystemer og disses planlægning, implementering, drift og vedligehold med fokus på ydeevne og omkostningseffektivitet," lyder det fra Rambølls Pernille Overbye, som står i spidsen for det nordamerikanske kontor, i meddelelsen.

Borgmester i Guelph, Karen Farbridge, byder også Rambøll velkommen på det canadiske marked.

"Vi vil gerne være porten til det endnu uudnyttede nordamerikanske marked for fjernvarme, og Rambølls nye kontor her i byen er et vigtigt skridt i den retning. Det understreger, at Guelphs fjernvarmeinitiativ ikke kun er en smart energistrategi, men også en smart og effektiv udviklingsstrategi," siger hun.

Rambøll har i forvejen to kontorer i regionen. Et i Houston og et i Portland.

Rambøll Olie & Gas finder chef til Aberdeen-satsning

Her er Rambølls russiske scenarier

Rambøll trækker i land i Norge

Rambøll og Semco vinder fem-årig kontrakt med Hess

Maersk Oil åbner vigtigt marked for Rambøll 

Mere fra EnergiWatch

Semco får ny finansdirektør

Den maritime ingeniørvirksomhed Semco Maritime skifter ud i direktionen og får ny finansdirektør. Den nuværende CFO Jørgen Devantier Gade går på pension.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs