EnergiWatch

Rambøll trækker i land i Norge

Rambøll Olie & Gas har satset stort på Norge, men færre investeringer fra oliebranchen forpurrer planen. Resten af forretningen kører på skinner, fortæller CEO i Rambøll Olie & Gas John Sørensen til ShippingWatch.

Foto: Rambøll Olie & Gas

Planerne for Rambøll Olie & Gas' forretning i Norge har været klare i løbet af de seneste to år. Først skulle opgaverne deroppe fordobles, så Rambøll Olie & Gas blev tilsvarende større, så skulle der etableres kontor, hyres folk og ansættes ny direktør. Med de rigtige folk skulle selskabet være helt klar til vækst.

Planerne er gået som forventet indtil andet kvartal i år, hvor billedet krakkelerede, fortæller adm. direktør John Sørensen i Rambøll Olie & Gas til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs