Stor lederrokade i Danfoss-division

Fem nye ledere er udpeget i et enkelt forretningsområde inden for Danfoss' Climate & Energy-division.

Danfoss har forfremmet fem medarbejdere til lederstillinger i virksomhedens afdeling for varmeløsninger (Heating Solutions), som er en del af selskabets Climate & Energy-division.

To af de fem lederstillinger er opstået som følge af, at Danfoss har oprettet to nye stillinger.

En af de nye afdelinger er procurement solutions, hvor Lars Vorm bliver leder med ansvaret for at samle indkøbsvolumen på tværs af divisionen. 43-årige Vorm, som har ti års erfaring i virksomheden, kommer fra en stilling som leder Supply Chain i Danfoss Electric Heating Systems, som er et af fire forretningsenheder i Danfoss Heating Solutions.

Den ledige stilling som leder af Supply Chain i Electric Heating Systems-enheden bliver overtaget af 45-årige Torben Leth, som tidligere har haft ansvaret for produktionen i enheden på fabrikkerne i Polen og Danmark. Nu får Leth som har været i virksomheden i ti år det samlede ansvar for produktion, kvalitet, lager og logistik samt indkøb for Electric Heating Systems.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Lederstillingen i enheden Danfoss Burner Components overtages af 36-årige Kim Petersen, der har været i virksomheden i 15 år. Burner Components-enheden fremstiller og sælger kompenter til at sikre energieffektive oliebrændere, har 250 ansatte verden over. Kim Petersen kommer fra en stilling som leder af Procurement i Danfoss Residential Heating, den største af de fire forretningsenheder i Danfoss Heating Solutions.

39-årige Helle Rosborg overtager den ledige stilling i Procurement i Danfoss Residential Heating, hvor hun tidligere har haft ansvaret for den danske del. Nu overtager hun også ansvaret for indkøbsorganisationer i Kina, Polen og UK. Helle Rosborg har været i virksomheden i 8 år.

Endelig tiltræder 48-årige Peder Helmuth Hansen en nyoprettet stilling, som leder af Quality and Danfoss Business Systems activities i Danfoss Heating Solutions. DBS er virksomhedens interne program for forbedringer og effektiviseringer på tværs af koncernen. Peder Helmuth Hansen har været i Danfoss siden 1991, hvor han de sidste fire år har ledt Burner Components forretningen, der er overtaget af 36-årige Kim Petersen.

Der er ingen medarbejdere, der har forladt virksomheden, oplyser presseofficer Kjeld Andersen.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Brian Karmark

Bladt afskediger topchef

For abonnenter