EnergiWatch

Elforretningen trækker Kamstrup op i ny rekordomsætning

Kamstrup, der udvikler og levererer digitale løsninger til energi- og vandmålinger, leverede i 2018 og for niende år i træk en rekordstor omsætning, mens selskabet fik et overskud på 297 mio. kr. Elprojekter i Norge og for Radius i Danmark trækker op.

Foto: PR Kamstrup

For niende år i træk har danske Kamstrup, der er leverandør af intelligente løsninger til energi- og vandmåling, kunne slå rekord på toplinjen.

Selskabet leverede således i 2018 sin hidtil største omsætning på 2,4 mia. kr., mens resultatet før skat landede på 297 mio. kr. Det oplyser Kamstrup i en regnskabsmeddelelse fredag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs