EnergiWatch

SEAS-NVE køber majoriteten i Clever

Tre energiselskaber er blevet købt ud af elbiloperatøren Clever af SEAS-NVE, der nu sidder på knap 95 pct. af aktierne. En investering i alles fremtid, lyder det fra den adm. direktør.

Foto: Clever

Den danske energi- og fiberkoncern SEAS-NVE har købt SE, Eniig og Energi Fyn ud af elbiloperatøren Clever. Dermed har SEAS-NVE nu en aktiemajoritet på 94,9 pct., mens NRGI fortsat ejer 5,1 pct. af aktierne.

"Det er en investering i vores allesammens helt nære fremtid og virkelighed. Hele verden og Danmark står midt i en transformation af transportsektoren fra fossilt brændstof til el, fordi miljøkrav fra alverdens regeringer og byer kræver det. I resten af verden foregår den udvikling med ekspresfart nu – også hurtigere end mange danskere måske er klar over," udtaler Jesper Hjulmand, der er adm. direktør i SEAS-NVE, i en pressemeddelelse og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs