EnergiWatch

Storinvestor om Tesla: »Man kan godt købe deres biler, men køb ikke deres aktier«

Den amerikanske bilproducent Tesla er et eksempel på, at centralbankerne har løftet værdisætningen af aktiver, lyder det fra en porteføljemanager i den store kapitalforvalter Schroders.

Foto: Paul Sakuma/AP/Polfoto

Investorerne bør styre i en stor bue uden om den amerikanske elbil-producent Tesla. Sådan lød budskabet på en konference i London, som den store engelske kapitalforvalter Schroders holdt for nyligt.

"Tesla er det mest ekstreme eksempel, jeg kan komme i tanke om. Tesla har bygget 260 eksemplarer af sin nyeste model, og de er alle bygget i hånden. Selskabet taber ca. 500.000 dollars for hver bil, den sælger, men Tesla har en større markedsværdi end Ford, General Motors," sagde James Sym, der er porteføljemanager i Schroders.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs