EnergiWatch

Vestas får ordre på 360 MW i Brasilien

Aftalen omfatter en 20-årig drifts- og vedligeholdelsesservicekontrakt. Levering forventes at begynde i andet halvår 2022.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vestas har fået en ordre på levering af 80 vindmøller med en samlet kapacitet på 360 MW til Babilonia-projektet i Brasiliens nordøstlige Bahia-stat til kunden Casa dos Ventos. Det skriver Bloomberg News med henvisning til en email.

Aftalen omfatter en 20-årig drifts- og vedligeholdelsesservicekontrakt. Levering af vindmøllerne ventes at begynde i andet halvår 2022 med ventes idriftsættelse i andet kvartal 2023.

Det mest af strømmen fra projektet skal sælges gennem PPA'er med virksomhedskunder, skriver Bloomberg News. Vestas fik også en brasiliansk ordre på 534 MW 1. december samt en på 409 MW den 28. august.

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs