EnergiWatch

Vestas rykker mod vandet med ordre fra MHI-selskab

Mølleproucenten skal levere ni møller ved havnen i Rotterdam.

Dette er GE's Haliade X snarere end en Vestas-mølle. Men den er dog placeret ved havnen i Rotterdam. | Foto: Port of Rotterdam

Mange bække små gør stor å. Det er devisen op til for Vestas, der mandag effermiddag annoncerer adskillige mindre ordrer. Senest på ni møller, der i hvert fald kommer tæt på blive opstillet om ikke i en bæk å så i hvert fald ved havnefronten i Rotterdam.

Mølleproducenten skal således levere 9 møller af typen V126-3.45 i poweroptimeret version på 3,8 MW til projektet Landtong Rozenburg på en kunstig halvø ved Rotterdams havn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs