LM Wind Power jubler over "første date" med Siemens

Den danske vingeproducent fortsætter voldsom fremgang med Siemens som ny ordre. Det er en undervurderet udfordring at følge med væksten, konstaterer direktør.
LM Wind Powers teknologidirektør hænger i verdens største vindmøllevinge. Samme teknologi skal anvendes på de kommende vinger til Siemens.
LM Wind Powers teknologidirektør hænger i verdens største vindmøllevinge. Samme teknologi skal anvendes på de kommende vinger til Siemens.

HAMBORG: Roel Schuring er en glad mand. Umiddelbart virker det som en karakteristik, man ville kunne hæfte på LM Wind Powers tekniske direktør til enhver tid, men lige i det specifikke tilfælde er der nu en konkret anledning til glæden: Vingeproducentens aftale med Siemens om at levere vingerne til mølleproducentens kommende 3MW-platform.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter