EnergiWatch

Kinesisk Vestas-leverandør har skuffet i Danmark

Tårnproducenten Titan Wind Energy har haft svært ved at knække koden på det danske og europæiske vindmarked, men nu forventer den administrerende direktør overskud.

Foto: Goldwind

Der er ikke kun danske virksomheder, som kan have svært ved at bygge bro fra de hjemlige markeder til det store rige i øst. Også kinesiske selskaber kan have vanskeligt ved at få fodfæste i Danmark. Det skriver Børsen mandag med udgangspunkt i den kinesiske underleverandør til Vestas, Titan Wind Energy.

Kineserne, der producerer vindmølletårne, kom til Danmark i 2012 med forventningen om store ekspansionsplaner ind på det europæiske marked, men siden dengang har der ifølge Børsen været røde tal på bundlinjen.

"Regnskaberne har ikke været køn læsning. Vi havde kun Vestas som kunde, da vi kom til Danmark, men lige pludselig kom der nye kunder som fx Siemens Wind Power, som krævede nogle andre produkter, og det var man nok ikke helt klar til at håndtere," siger Michael Buus Nielsen, der er administrerende direktør i selskabet, til avisen.

Han kom til posten i første januar 2014, og han forventer, at man nu er klar til at levere sorte tal. Han lader vide, at blandt andet ordreindgangen er stabiliseret.

Selskabet har omkring 200 medarbejdere i Danmark.

Trods udfordringer forventer Siemens vækst i 2016

Andresen Towers går konkurs

Kurator leder efter køber til Andresen Towers

Siemens-park snurrer igen efter knækket vindmølle

Google til kamp mod Vestas med el-drager

Mere fra EnergiWatch

RWE sejrer i tysk soludbud

Det tyske energiselskab skal opføre en solcellepark i Nordrhin-Vestfalen i løbet af 2023 efter succes i ny udbudsrunde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs