EnergiWatch

Blue Waters indtjening følger ikke med væksten

Blue Water Shipping er efter et dårligt resultat i 2013 tilbage med tocifrede vækstrater. Nu er udfordringen, at indtjeningen skal følge med omsætningen, siger CEO Kim Hedegaard Sørensen til ShippingWatch.

CEO Kim Hedegaard kan glæde sig over, at omsætningen stiger pænt hos Blue Water Shipping, men indtjeningen følger ikke helt med. | Foto: Presse

Esbjerg-virksomheden Blue Water Shipping er gode til at vokse, og i år er det sket med tocifrede rater. Men selskabet er ikke lige så god til at få indtjeningen med. I hvert fald ikke i det seneste år og 2013. Det fortæller CEO Kim Hedegaard Sørensen i et interview med ShippingWatch.

"Vi har indtil nu i året haft en rigtig fin vækst i alle vores forretningsområder. Vækstmæssigt er vi meget tilfredse, så nu handler det om et større fokus på det, jeg vil kalde de indre linjer. Altså i forhold til omsætningen at få indtjeningen pr. krone op. Indtjeningen er ikke på samme niveau som før, fordi vi er pressede på marginerne. Derfor har vi brug for at kigge indad og blive mere effektive. I forhold til sidste år er indtjeningen dog højere," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs