EnergiWatch

Blue Water agent for A2Sea på to havmølleparker

Blue Water er blevet valgt som agent for A2Sea til offshore vindmølleparkerne Borkum Riffgrund og Westermost Rough.

Blue Water er blevet valgt som agent for A2Sea til offshore vindmølleparkerne Borkum Riffgrund og Westermost Rough. Det skriver Blue Water i en pressemeddelelse. Begge offshore vindmølleparker er ejet af Dong Energy. A2Sea laster vindmøllerne i Esbjerg og installerer dem i henholdsvis tysk og engelsk farvand.

A2Sea laver rekordoverskud

"Lige nu forbereder vores havneagenter mobiliseringsfasen. Vi har arbejdet med A2Sea mange gange tidligere. Senest på vindmølleparkerne Anholt og West of Duddon Sands, hvor møllerne blev afskibet i henholdsvis Grenaa og Belfast, " siger Jacob Kjærgaard, ansvarlig for salg og udvikling i vindafdelingen.

CT Offshore overlader kontrollen til A2Sea

Borkum Riffgrund forventes at begynde i juli 2014 hvor Sea Installer skal installere 77 vindmøller. Efter planen begynder Westermost Rough også i juli 2014, hvor den nyligt byggede Sea Challengeer skal installere 35 vindmøller.

Mere fra EnergiWatch

Andel vil investere 90 mia. kr. frem til 2035

Energiselskabet vil opbygge en vedvarende energikapacitet på 3-4 GW over de kommende 12 år som led i ny investeringsplan, der også inkluderer ansættelsen af 150 nye medarbejdere.

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en windfall-skat kun vil sende få milliarder i statskassen.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs