EnergiWatch

Blue Water agent for A2Sea på to havmølleparker

Blue Water er blevet valgt som agent for A2Sea til offshore vindmølleparkerne Borkum Riffgrund og Westermost Rough.

Blue Water er blevet valgt som agent for A2Sea til offshore vindmølleparkerne Borkum Riffgrund og Westermost Rough. Det skriver Blue Water i en pressemeddelelse. Begge offshore vindmølleparker er ejet af Dong Energy. A2Sea laster vindmøllerne i Esbjerg og installerer dem i henholdsvis tysk og engelsk farvand.

A2Sea laver rekordoverskud

"Lige nu forbereder vores havneagenter mobiliseringsfasen. Vi har arbejdet med A2Sea mange gange tidligere. Senest på vindmølleparkerne Anholt og West of Duddon Sands, hvor møllerne blev afskibet i henholdsvis Grenaa og Belfast, " siger Jacob Kjærgaard, ansvarlig for salg og udvikling i vindafdelingen.

CT Offshore overlader kontrollen til A2Sea

Borkum Riffgrund forventes at begynde i juli 2014 hvor Sea Installer skal installere 77 vindmøller. Efter planen begynder Westermost Rough også i juli 2014, hvor den nyligt byggede Sea Challengeer skal installere 35 vindmøller.

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs