EnergiWatch

Vestas får ordre på 53 MW i Sverige

Ordren lyder op 16 V126-3.3MW møller, og leveringen begynder til næste år, oplyser selskabet. Vestas runder nu 2200 MW i Sverige.

Foto: MHI Vestas Offshore Wind

Danske Vestas har fået en ordre på 16 V126-3,3 MW-møller, der skal leveres i Sverige. Derudover indeholder ordren en 15-årig serviceaftale. Kunden er Allianz Capital Partners.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Vestas.

Møllerne skal leveres til en vindmøllepark i den sydlige del af Sverige i Sättravallen, som ligger øst for Kristinehamn.

"Sverige er et stadigt vigtigere markeder, og Vestas 'evne til at tilbyde førende teknologiske løsninger som for eksempel V126-3.3MW giver vores kunder en konkurrencedygtig tilbud til at genere mere energi i lavvindområder," siger Vestas' direktør for Nordeuropa, Klaus Steen Mortensen, i pressemeddelelsen.

Leveringen af møllerne vil begynde i tredje kvartal af 2015, oplyser Vestas.

Vestas-rival i indisk opkøb Lun melding fra spansk rival lover godt for Vestas

Vestas i ny stor amerikansk hyringsrunde

Nørremark baner vejen for et Vestas-forlig i USA

Lufthavn: Kæmpemøller fra Vestas bliver vores død 

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs