EnergiWatch

Nexans vender underskud til overskud

Den franske NKT-konkurrent har en lavere omsætning, men kan til gengæld lavere end sort bundlinje for første halvdel af 2014.

Foto: Nexans

Det franske kabelselskab Nexans, der blandt andre konkurrerer med danske NKT, formåede i første halvdel af 2014 at levere overskud, efter at samme periode sidste år viste røde tal på bundlinjen. Til gengæld var der et mindre fald i omsætningen.

Det skriver Bloomberg News.

Selskabet realiserede i første halvår af året en omsætning på 2304 mio. euro, hvilket var en tilbagegang fra 2351 mio. euro i samme periode året før.

På bundlinjen kan det franske selskab dog glæde sig over et overskud på 25 mio. euro, hvilket er en klar forbedring fra første halvår af 2013, hvor Nexans måtte notere et underskud på 145 mio. euro.

Nexans skriver i regnskabet, at det ser en stærk vækst i markedet for højspændings-søkabler. Derudover noterer Nexans, at der har været en moderat forbedring af salget i Europa i visse sektorer, og at der har været en tilbagevenden til vækst i Nordamerika gennem andet kvartal.

Ups, kabler til 200 millioner kroner sank

Danskere løber med ordre til 582 megawatt-projekter

NKT-rival får klø efter skuffende regnskab

Nexans oplever omsætningsfald

Dong henholdende i kabelkartel-sag

Mere fra EnergiWatch

EnergiWatch er tilbage på fredag

I anledning af Kristi himmelfart holder EnergiWatch lukket i morgen, torsdag den 26. maj. Vi er tilbage med to nyhedsbreve og dugfriske nyheder fra energibranchen allerede på fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs