EnergiWatch

Vestas: Tidligere klar til salg af supermølle

De mulige kunder til Vestas' kommende kæmpemølle er ekstremt tæt på udviklingsprocessen og står på selskabets "dørtrin hver uge", siger COO Flemming Ougaard. Første ordre mangler dog stadig.

Foto: Vestas

FRANKFURT. Mens Vestas må notere sig, at rivalen Siemens for nylig løb med endnu en stor DONG-ordre til de to store Gode Wind-projekter, så fæstner selskabet fra Aarhus sin lid til den kommende megamølle V164'eren på 8 MW. Faktisk mener Vestas nu, at det ikke er usandsynligt, at selskabet vil være i stand til at sælge sin nye kæmpemølle til offshoremarkedet, inden møllen er certificeret.

Interesserede kunder er nemlig blevet inviteret med ind i processen, længe inden Vestas overhovedet har opstillet sin første prototype, forklarer Flemming Ougaard, chief operating officer for Vestas offshore.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs