EnergiWatch

Vestas: Tidligere klar til salg af supermølle

De mulige kunder til Vestas' kommende kæmpemølle er ekstremt tæt på udviklingsprocessen og står på selskabets "dørtrin hver uge", siger COO Flemming Ougaard. Første ordre mangler dog stadig.

Foto: Vestas

FRANKFURT. Mens Vestas må notere sig, at rivalen Siemens for nylig løb med endnu en stor DONG-ordre til de to store Gode Wind-projekter, så fæstner selskabet fra Aarhus sin lid til den kommende megamølle V164'eren på 8 MW. Faktisk mener Vestas nu, at det ikke er usandsynligt, at selskabet vil være i stand til at sælge sin nye kæmpemølle til offshoremarkedet, inden møllen er certificeret.

Interesserede kunder er nemlig blevet inviteret med ind i processen, længe inden Vestas overhovedet har opstillet sin første prototype, forklarer Flemming Ougaard, chief operating officer for Vestas offshore.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs