EnergiWatch

GE lidt stærkere end ventet trods salgsskuffelse

Amerikanske GE, der bl.a. er konkurrent til danske Vestas, oplever lavere omsætning end ventet, men stærkere indtjening. 

Foto: GE

Industrikonglomeratet General Electric kom pænt igennem tredje kvartal på bundlinjen på trods af, at omsætningen var under det ventede.

GE omsatte for hele 35,7 mia. dollar i kvartalet - eller 194,5 mia. kr. - hvor der ifølge Bloomberg News var ventet 36,0 mia. dollar.

Til gengæld var GE's justerede driftsindtjening bedre end ventet. Den landede på 0,36 dollar per aktie mod en forventning om 0,35 dollar per aktie i Bloombergs gennemsnitsestimat.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Ordrerne rullede desuden ind i hastigt tempo for GE, der oplevede en stigning i bestillingerne på 18 pct. i USA, 17 pct. i Europa og hele 22 pct. i vækstmarkederne sammenlignet med samme kvartal året før.

"Vores resultater for tredje kvartal var meget stærke i et globalt forretningsklima i bedring. Ordrerne steg 19 pct. med vækst i hele verden," nævner GE-chef Jeff Immelt i regnskabet.

GE's energidivision tabte omsætning

Power & Water, som er den division, General Electrics vindmølleforretning hører under, er stærkt på vej, nævner selskabet desuden.

GE's samlede ordrebog står nu på 229 mia. dollar eller 1250 mia. kr. - det højeste nogensinde.

/ritzau/FINANS

GE får canadisk ordre

GE snupper storordre i Brasilien

Siemens fjerner 15.000 arbejdspladser

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs