EnergiWatch

GE får canadisk ordre

Den amerikanske vindmølleproducent GE skal levere 24 møller til Cananda.

Den amerikanske vindmølleproducent General Electrics skal levere møller til McLean-s mountain Wind Farm i Ontario, Canada. Ordre på er på levering af 24 møller af typen GE 2.85-10 - eller samlet på 60 megawatt.

GE snupper storordre i Brasilien

Det meddeler General Electrics (GE), der har fået ordre fra Northland Power og Mnidoo Mnising Power, der ejer projektet ligeligt. Ordren indeholder drifts- og vedligeholdelse via en 10-årig serviceaftale, fremgår det.

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs