EnergiWatch

Allianz fortsætter grønne køb

Den tyske forsikringskæmpe udbygger sin grønne portefølje med investeringer i vindparker i Frankrig og Italien.

Foto: EU

Allianz Capital Partners (ACP), som er investeringsafdelingen i den tyske forsikringskoncern Allianz, har foretaget endnu et grønt greb i den store tegnebog, skriver Recharge.

Selskabet, der i forvejen har sendt mange penge mod vedvarende energiprojekter, har købt for 50 MW vindaktiver i Frankrig og Italien. Der er tale om to projekter to franske projekter på i alt 20 MW fra udvikleren Eurowatt, og som vil stå færdig i midten af 2014.

Danmarks største pengetanke dropper grøn energi 

Desuden har ACP købt den allerede idriftsatte 30 MW store Erchie vindpark i Puglia i det sydlige Italien, som udvikleren  Eneris står bag.

"Overtagelsen af disse vindparker bringer vores samlede investering i renewables op på 1,7 mia. euro og konsoliderer Allianz' position som en af verdens førende finansielle investorer i vedvarende energi," udtaler David Jones, VE-chef hos Allianz.

Det mener pensionscheferne om grøn energi

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs