EnergiWatch

Tidligere Vestas-mand i topledelsen hos Repower

Lars Rytter er tilbage hos Repower, efter at han har været et kort smut forbi konkurrenten Nordex.

Den tidligere Vestas-chef Lars Rytter er tilbage i ledelsen hos vindmølleproducenten Repower, der er ejet af den børsnoterede indiske virksomhed Suzlon Energy.

Suzlon oplyser i en meddelelse mandag, at Lars Rytter har overtaget posten som Chief Operating Officer, altså driftsdirektør, hos Repower, som han tidligere arbejdede for indtil september 2010, inden han i en periode forlod selskabet til fordel for konkurrenten Nordex.

Analytiker: Vestas-mølle urealistisk til gigantprojekt 

Lars Rytter har været beskæftiget i vindmølleindustrien siden 1995 og var oprindeligt ansat hos NEG Micon, der sidenhen blev en del af Vestas. I sin tid hos NEG Micon/Vestas var han ansvarlig for logistik og indkøb.

Repower har desuden ansat Russell Stoddart som ny Chief Technology Officer. Også Stoddart har en fortid blandt andet hos Vestas, hvor han var ansat fra 2009 til 2012 med ansvar for global engineering.

Tysk vindselskab fyrer samtlige danske ansatte

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Britisk kapitalfond kan bringe Danmarks næststørste biogaskoncern i spil

Analyse: Med Industriens Pension som største investor i et nordisk partnerskab overtog Arjun Infrastructure Partners lige knap halvdelen af Danmarks næststørste biogaskoncern Bigadan. Efter Shells milliardopkøb af Nature Energy kan den tidligere rent familieejede virksomhed også blive interessant for andre investorer.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs