EnergiWatch

Nordex-projekter skrider frem i Pakistan

Tyske Nordex fortsætter fremmarchen på det pakistanske vindmarked.

Foto: Nordex

Tyske Nordex kan snart tage endnu et skridt frem i Pakistan, hvor selskabet har sat sig tungt på vindmøllemarkedet.

Nordex indgik i 2011 fem kontrakter på 50 MW hver med en række pakistanske selskaber, og det andet af disse projekter er nu fuldt finansieret, skriver det pakistanske nyhedsbureau APP. Projektet, der består af 20 af Nordex' N100-møller på 2,5 MW hver, ventes færdigbygget i tredje kvartal af 2014.

Nordex oplyser over for Ritzau Finans, at vindmølleselskabet ikke selv er helt klar til at erklære ordren fast og ubetinget, da ikke alle forudbetalinger er modtaget, men det forventes at ske snarest. Det første af de fem projekter blev færdigfinansieret i maj i år.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

De tyske selskab færdigbyggede i januar 2013 et separat 50 MW-projekt, Jhimpir, og pralede dengang af en markedsandel på 52 pct. i Pakistan.

Vestas har også gjort sin entré i landet for nylig, da selskabet i 2012 byggede et projekt på 50,4 MW tæt på Hyderabad i den sydøstlige del af landet.

Amerikansk rival besvarer Vestas-krise i morgen 

GE sikrer amerikansk mølleordre på 250 MW

Vestas-konkurrent henter amerikansk ordre 

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs