EnergiWatch

Vestas bekræfter igen mulig filippinsk ordre

Vestas meddelte søndag, at der var informationer i markedet vedrørende en vindmøllepark på Filippinerne på 87 MW, som Vestas står godt placeret til.

Vestas skriver i en pressemeddelelse, at så snart projektet udmønter sig i en fast og ubetinget ordre i henhold til Vestas' definition, vil Vestas offentliggøre en selskabsmeddelelse herom.

Søndagens meddelelse er en gentagelse af det Vestas sagde den 1. marts. Der er tale om det filippinske projekt Burgos Wind, som udvikles af Energy Development Corporation.

Medie: Vestas tæt på stort filippinsk projekt  

Vestas-kunde vælger GE til nyt projekt

Har Vestas flere milliardparker i ærmet?

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs