EnergiWatch

GE ryster igen ledelsesposen

Den store amerikanske Vestas- og Siemenskonkurrent skifter ud i cheftoppen i Europa.

Foto: GE

Der er igen nye ansigter på vej i toppen af vindmølleaktiviteterne hos General Electric (GE). Denne gang er det i Europa, der bliver skiftet ud på ledelsesposterne.

Chefen for GE Wind's europæiske afdeling bliver fra 1. juni Cliff Harris, der kommer til fra en stilling inden for GE's afdeling for gasturbiner.

Tysk vindselskab fyrer samtlige danske ansatte

Vindbranchen holder vejret: Nyt PTC-drama venter

Opkøb af vindproducenter på vej

Den hidtidige chef, Stephan Ritter, forlader selskabet og tager over som topchef i ingeniørfirmaet Arcadis. Det skriver branchemediet Windpower Monthly.

Samtidig er der blevet oprettet en særlig stilling som chef for GE Wind i Tyskland. Den går til Andreas von Bobart, skriver Windpower Monhtly, som også bemærker, at GE's markedsandel er gået kraftigt tilbage i de senere år.

I april fik GE's vindaktiviteter en ny øverste chef i form af Anne McEntee, der blev den nye leder af GE's "Renewable Energy"-afdeling. Hun afløste den mangeårige vindchef, Vic Abate, der fik et nyt job i GE-organisationen.

Også Anne McEntees jobskifte var et internt et inden for General Electric.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 30 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Ny analyse viser vigtigheden i at bygge og drive energisystemer samlet

I rapporten Systemperspektivanalyse 2022 slår Energinet fast, at det er nødvendigt at tænke på tværs af sektorer og i stedet udvikle og drive det som ét samlet system. Det vil give den maksimale værdiskabelse af den grønne omstilling samt opretholdelse af en høj dansk forsyningssikkerhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs