EnergiWatch

Vestas-mølle faldet om på den anden side af jorden

En "alvorlig hændelse", konstaterer Iberdrola om kollapset V82'er på australsk vindpark, der har ramt såvel hegn som raps.

Ingen får kom til skade, da en af møllerne på den australske vindpark Alinta kollapsede tidligere på måneden. | Foto: Iberdrola

Vindmølleparken Alinta Wind Farm i Western Australia går også under navnet Walkaway. Et meget passende navn. I hvert fald ville det være en sund idé at gå væk fra området, hvis man befandt sig nær parkens mølle 43 den 8. juni omkring 8.30 lokal tid. For der kollapsede møllen.

Det oplyste parkens ejer, Iberdrola, i en meddelelse en uge senere. Mens lokale medier samlede op på den dramatiske fortælling tidligere på ugen, førend den endelig fredag ramte de internationale brancemedier et efter et efter et. Og så påstås det, at nyheder rammer øjeblikkeligt i den digitale tidsalder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Aker BP vil udbygge for milliarder

Det norske olieselskab har onsdag leveret en udbygningsplan for olieprojektet Trell og Trine til det norske olie- og energiministerium, som ventes at omfatte 25 mio. tønder olieækvivalenter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs