EnergiWatch

Ennogie får ordrer af "strategisk vigtighed" for tysk vækst

Det danske selskab har landet to nye aftaler om tyske solcelletage.

Foto: Ennogie

Den børsnoterede danske virksomhed Ennogie Solar Group med base i Herning kan fredag oplyse om to tyske ordrer på solcelletage.

Den ene aftale omfatter levering af bygningsintegrerede solcelletage til et projekt udviklet af boligselskabet LEG Wohnen NRW.

Projektet er beliggende i Mönchengladbach og omfatter en tagflade på ca. 1000 m2, fremgår det af meddelelsen.

Derudover er der indgået en aftale om levering af solcelletag til boligselskabet GBG Wohnungsbaugesellschaft Mannheim. Projektet i Mannheim omfatter en tagflade på ca. 350 m2.

"Ordreværdierne placerer begge ordrer i niveau A (som er på under 2 mio. kr.) i selskabets ordrehieraki," skriver selskabet og tilføjer, at de offentliggøres på grund af ordrernes "strategiske vigtighed for den tyske vækst, samt at de tilsammen er højere end 2 mio. kr.

Markedet for tagrenovering i boligforeninger vurderes som værende det segment i Tyskland, der isoleret set har største potentiale for Ennogie i Tyskland.

"Og med de to salg og dermed referencer, der nu etableres, forventes flere ordrer at følge efter," lyder det fra Ennogie Solar Group.

 

Ennogie vinder stor ordre i Køge 

Ennogie løber med tysk ordre

Kapitalforvalter køber solcellegenanvender 

Ennogie-køb ventes gennemført i november

Dansk solcelletag-selskab vil være verdens største - går nu på børsen ad bagdøren 

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs