EnergiWatch

Ennogie-køb ventes gennemført i november

Smallcap Danmark venter at gennemføre opkøbet af anpartskapitalen i cleantech-selskabet Ennogie i slutningen af november i forbindelse med en ekstraordinær generalforsamling.

Foto: Ennogie

Det skriver Smallcap Danmark, efter at selskabet 11. juni meddelte, at det have indgået en intentionsaftale om at erhverve selskabets anpartskapital med en forventet gennemførsel i andet halvår 2021.

"SmallCap Danmark forventer indenfor kort tid at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling med henblik på behandling af bestyrelsens forslag om erhvervelse af anpartskapitalen i Ennogie ApS mod udstedelse af nye aktier i SmallCap Danmark," skriver Smallcap Danmark, der venter at afholde ekstraordinær generalforsamling 29. november.

Smallcap Danmark hæver forventningerne til omkostninger relateret til processen omkring erhvervelsen af Ennogie til nu i størrelsesordenen 1,5 mio. kr. mod tidligere i størrelsesordenen 1 mio. kr.

Forudsat at erhvervelsen af Ennogie som forventet godkendes på den ekstraordinære generalforsamling forventes driften af Ennogie fra overtagelsestidspunktet, der forventes omkring månedsskiftet november/december 2021, og året ud påvirke koncernresultatet for SmallCap Danmark med 3-4 mio. kr. for nettoomsætningen og minus 1 mio. kr. for EBITA-indtjeningen.

Samlet forventes et negativt koncernresultat før skat og regnskabsmæssige købesumsreguleringer på 3-4 mio. kr.

Ennogie udvikler og leverer tage med indbyggede solpaneler til nybyggeri og renovering.

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs