EnergiWatch

Kapitalforvalter køber solcellegenanvender

Det danske kapitalforvaltningsselskab Smallcap A/S har gennemført købet af Ennogie, der blandt andet opsætter genanvendte solcellepaneler.

Foto: Ennogie

Smallcap Danmark er klar til gennemføre opkøbet af anpartskapitalen i cleantech-selskabet Ennogie, efter at det fredag er blevet godkendt på en ekstraordinær generalforsamling.

Det oplyser Smallcap Danmark i en meddelelse mandag.

Tilbage i juni meddelte selskabet, at det have indgået en intentionsaftale om at erhverve selskabets anpartskapital med en forventet gennemførsel i andet halvår 2021.

Alle 40 anspartshavere, der samlet ejer 100 pct., har taget imod tilbuddet om at lade deres anparter i Ennogie ombytte med aktier i Smallcap Danmark. I den forbindelse ventes der at blive 22.500.000 nye aktier i Smallcap Danmark 2. december.

Selskabet vil ansøge Nasdaq i København om optagelse til handel og officiel notering af de nye aktier, og et prospekt for den proces offentliggøres separat.

Dansk solcelletag-selskab vil være verdens største - går nu på børsen ad bagdøren

Ennogie-køb ventes gennemført i november

Mere fra EnergiWatch

Andel vil investere 90 mia. kr. frem til 2035

Energiselskabet vil opbygge en vedvarende energikapacitet på 3-4 GW over de kommende 12 år som led i ny investeringsplan, der også inkluderer ansættelsen af 150 nye medarbejdere.

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en windfall-skat kun vil sende få milliarder i statskassen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs