EnergiWatch

Siemens Gamesa hæver graden af egen skyld

Chancen for en fuld overtagelse fra moderselskabet er vokset, mener Deutsche Bank om den pressede mølleproducent, der forhandler om op mod tocifrede procentuelle prisstigninger og større forudbetalinger med kunderne.

Foto: Siemens Energy

Intet nyt er godt nyt. Indbygget i det gamle mundheld er en vis tvetydighed, der synes at passe meget godt på Siemens Gamesa. For der er vitterligt tæt på intet nyt, der er godt nyt for mølleproducenten, der tirsdag aften annoncerede de foreløbige tal for sit 2. kvartal . Et kvartal, der trods at være ganske opsigtsvækkende i høj grad ikke indeholdt noget nyt.

Der er stadig problemer med de ydre omstændigheder med priser og tilgængelighed af komponenter. Stadig interne problemer med 5.X'eren. Det fører til endnu et kvartal med milliardunderskud. Hvilket fører til, at forventningerne til året nu revideres – lige som de blev det i 2. kvartal 2021, 3. kvartal 2021, 4. kvartal 2021 og 1. kvartal i år. Mens endelig moderselskabet Siemens Energy atter sendes ud i uvished om årsregnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs