EnergiWatch

Siemens kan være på vej til afnotering af Siemens Gamesa

Den tyske industrigigant skulle ifølge et spanske medie have hyret Morgan Stanley og Deutsche Bank til at analysere en fuld overtagelse og derefter afnotering af Siemens Gamesa.

Foto: Siemens Gamesa/Soren Kjeldgaard

Siemens kan være på vej til at købe de resterende aktier i Siemens Gamesa og dermed afnotere selskabet fra børsen i Madrid.

Det skriver den spanske erhvervsavis Expansión ifølge Bloomberg News.

Nyheden har tirsdag morgen medført, at handlen med Siemens Gamesa-aktien er blevet indstillet af de spanske myndigheder.

Siemens sidder i øjeblikket på 67 pct. af aktierne i Siemens Gamesa gennem Siemens Energy, som den tyske industrikoncern noterede selvstændigt på børsen i Frankfurt sidste år.

Det spanske medie skriver videre, at Siemens overvejer at frasælge Siemens Gamesas aktiver, og at der allerede skulle være flere interesserede købere i Asien.

Ifølge mediet har Siemens hyret Morgan Stanley til at analysere forskellige strategier, herunder muligheden for en afnotering.

Milliarddyre licenser får Siemens Gamesa til at grine og græde

Siemens Gamesa frygter coronabølgens tilbageskyl 

Mere fra EnergiWatch

Vindstød slår atter rekord

Det danske energiselskab har formået at blive mere effektive, mens der atter strømmer klimabevidste kunder til. Lige nu barsler Vindstød med et nyt produkt med to grønne blade, men direktøren understreger, at selskabet ikke vil forcere noget, da det skal gøres rigtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs