EnergiWatch

Siemens Gamesa vinder svensk ordre på 62 MW

Siemens Gamesa har underskrevet sin tredje aftale i Sverige med vedvarende energiudvikler Baywa r.e. til en 62 MW stor vindmøllepark tæt på byen Växjö i den sydlige del af landet.

Foto: Siemens Gamesa

Siemens Gamesa skal sende endnu en ordre vindmøller afsted mod det svenske. Bestillingen lyder på 10 møller af modellen SG 5.8-170, der hver har en kapacitet på op til 6,2 MW. Det oplyser Siemens Gamesa i en meddelelse.

Møllerne, der har en navhøjde på 135 meter, skal installeres på Furuby-vindmølleparken i et skovområde syd for Sverige. Vindmølleparken skal installeres i 2022 og med i ordren hører en 25-årig serviceaftale med Siemens Gamesa.

"Vi fortsætter med at se et godt match med Siemens Gamesa 5.X platformenen i Sverige og forventer at se yderligere vækst i landet og regionen i de kommende måneder. Vi byder velkommen til muligheden for at udvide vores forhold til BayWa r.e. og vil arbejde tæt sammen med dem for at levere en vindmøllepark, der tilbyder den mest konkurrencedygtige energiløsning," siger Clark MacFarlane, administrerende direktør for Nordeuropa hos Siemens Gamesa.

Siemens Gamesa sikrer sig svensk ordre på 6,6 MW-møller

Svenskere giver meget til Siemens Gamesa, lidt til Vestas

Mere fra EnergiWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs