EnergiWatch

"Der er cirka 90 dage i 1. kvartal. Der er en ikke en eneste af de dage, hvor der har været godt nyt om transport og logistik"

Ikke bare corona men også bizarre parkeringer og dårligt vejr har skubbet årets indtjening for Vestas, der efter indledende tab på en halv milliard forventer at lave et driftsresultat på omkring ti milliarder på resten af året.

Foto: PR Vestas

De deciderede fordele ved coronaen er nok til at overse. Men et af de positive små strejf, pandemien og dens ledsagende hjemmearbejdspladser dog har medført, er, at mange har sluppet for at stå på stationen en vintergrå morgen og vente på et forsinket tog. Eller spejde efter kufferten i lufthavnens ankomsthal, kun for at finde ud af, at den er blevet omdirigeret til Kap Det Gode Håb.

Lidt anderledes ser det dog ud hos Vestas.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs