EnergiWatch

"Der er cirka 90 dage i 1. kvartal. Der er en ikke en eneste af de dage, hvor der har været godt nyt om transport og logistik"

Ikke bare corona men også bizarre parkeringer og dårligt vejr har skubbet årets indtjening for Vestas, der efter indledende tab på en halv milliard forventer at lave et driftsresultat på omkring ti milliarder på resten af året.

Foto: PR Vestas

De deciderede fordele ved coronaen er nok til at overse. Men et af de positive små strejf, pandemien og dens ledsagende hjemmearbejdspladser dog har medført, er, at mange har sluppet for at stå på stationen en vintergrå morgen og vente på et forsinket tog. Eller spejde efter kufferten i lufthavnens ankomsthal, kun for at finde ud af, at den er blevet omdirigeret til Kap Det Gode Håb.

Lidt anderledes ser det dog ud hos Vestas.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindstød slår atter rekord

Det danske energiselskab har formået at blive mere effektive, mens der atter strømmer klimabevidste kunder til. Lige nu barsler Vindstød med et nyt produkt med to grønne blade, men direktøren understreger, at selskabet ikke vil forcere noget, da det skal gøres rigtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs