EnergiWatch

Pengemaskinen i Vestas kører langsommere

Serviceforretningen har ikke kunnet holde trit med tidligere kvartaler hos Vestas. Selv peger mølleproducent på integrationen af havvind som en af de store årsager.

Foto: vestas/PR

Servicedivisionen hos den danske mølleproducent har efterhånden forvandlet sig til et vaskeægte guldæg med høje driftsmarginer.

Den er således fløjet i vejret med årene, hvilket kan eksemplificeres med, at den i 2013 var på 15,4 pct. Men hvor det mere eller mindre kun er gået op siden da, så tager servicedivisionen nu et dyk i første kvartal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs