EnergiWatch

Cloudberry henter ny direktør i Norwea

Andres Thon Aasheim skifter Norwea ud med Cloudberry efter 11 år hos brancheorganisationen.

Foto: Cloudberry Clean Energy

Det norske energiselskab Cloudberry Clean Energy har hyret Andreas Thon Aasheim som ny kommerciel direktør. Det oplyser Cloudberry i en meddelelse.

Han kommer fra en stilling som specialrådgiver i interesseorganisationen Norwea (Norwegian Wind Association) og begynder i sit nye job den 1. august.

”Jeg ser frem til at tage nye udfordringer på Cloudberry. Jeg har fulgt virksomheden siden starten, og for mig er Cloudberry et af de mest spændende arbejdssteder med en unik position inden for den vedvarende industri," siger Aasheim.

"Efter næsten 11 år i Norwea føles det naturligt at tage skridtet mod nye udfordringer, og jeg var aldrig i tvivl, da denne stilling blev tilbudt. Jeg ser frem til at lære nye kolleger bedre at kende og videreudvikle Cloudberry som en topspiller på markedet for vedvarende virksomheder."

I Cloudberry Clean Energy skal Aasheim være ansvarlig for udviklingen af ​​industri- og energiprojekter, kommunikation og myndighedskontakt samt udvikling af inden for vind- og vandkraft og forretningsstrategi.

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs