EnergiWatch

Otovo henter nye direktører til Italien og Frankrig

Det norske solcelleselskab har i den seneste ud gentaget store planer om udvidelse på det europæiske marked.

Foto: Otovo

Det går fremad for solcellemarkedet, og norske Otovo forventer også kun mere aktivitet de kommende år. Solcelleselskabet har nu sat navn på to nye direktører, der skal indfinde sig i henholdsvis Italien og Frankrig.

I Frankrig skal Jean Rosado slutte sig til In Sun We Trust, der er Otovos datterselskab, som general manager inden udgangen af ​​maj. Han kommer fra en stilling som vicegeneraldirektør for Flixbus og har en baggrund inden for rådgivning. Rosado erstatter In Sun We Trust grundlægger David Callegari, der træder tilbage den 15. juli.

I Italien er Fabio Stefanini, der tirsdag tiltræder stillingen som direktør. Stefanini slutter sig til Otovo fra Uber.

"Missionen om at anbringe solpaneler på Europas tage, gøre planeten grønnere og opbygge en forretning, der tiltrækker en masse stort talent for Otovo. Jeg er virkelig stolt over, at Jean og Fabio slutter sig til vores rækker, og jeg er sikker på, at de vil være katalysatorer for at opbygge fremtidige topledelser på deres respektive markeder," siger Otovos adm. direktør, Andreas Thorsheim.

Otovo fremlagede tidligere på måneden planer om at rejse 181 millioner til europæisk udvidelse. Det norske solselskab har forventninger om, at en yderligere europæisk udvidelse på sigt kan give en position som førende aktør på markedet.

Otovo vil rejse 181 millioner til europæisk udvidelse

Norske Otovo vil på børsen i 2021

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs