EnergiWatch

Hovedstaden ligner en geotermisk lækkerbisken for private selskaber

Både A.P. Møller Holding og Geoop ser stort geotermisk potentiale i hovedstadsområdet. "Attraktivt og en kæmpemæssig efterspørgsel," siger adm. direktør Lars Andersen, Geoop.

Med hovedstadsområdets tre store fjernvarmeselskabers beslutning om at åbne regionen for private geotermiselskaber som bl.a. A.P. Møller Holding og Geotermisk Operatørselskab bliver der konkurrence om Danmarks formentlig klart mest interessante geotermiske område.

Begge selskaber bekræfter deres interesse for at ansøge Energistyrelsen om licens, når den formentlig kommer i udbud efter sommerferien, ligesom de finder undergrunden i hovedstadsområdet med meget store mængder vand og den store efterspørgsel med over en mio. fjernvarmeforbrugere interessant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs