EnergiWatch

Geotermisk Operatørselskab scorede højest i Aalborg

Geotermiselskabet Geoop, der har tyske Eon og Iceland Drilling i ryggen, kom stærkest ud i en samlet bedømmelse foran A.P. Møller Holding som leverandør af geotermisk varme i Aalborg. Det fortæller bestyrelsesformand i Aalborg Forsyning, Lasse Olsen.

Foto: PR

Aalborg Forsyning støtter sig til en forretningsmodel for udvikling af geotermi i kommunen, som Geotermisk Operatørselskab, Geoop, med bl.a. den tyske energikæmpe i Eon og Iceland Drilling i ejerkredsen har foreslået det nordjyske forsyningsselskab.

Geoop er samtidig kommet bedst ud i en samlet vurdering bedømt på en række centrale kriterier i de indledende markedsundersøgelser om pris, kvalitet, finansiel kapacitet og andre forhold, som Aalborg Forsyning med bistand fra eksterne konsulenter har foretaget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs